Inspiration til barnedåb – Kagebord

Inspiration til barnedåb – Kagebord

Læs her om det skønne kagebord..

Jeg havde længe gået og tænkt over barnedåben, begyndte planlægningen længe før Oliver blev født (noget skulle jeg jo bruge tiden på med bækkenløsning!) og var ikke et sekundt i tvivl om at der skulle være et overdådigt kagebord fyldt med søde sager og slik i blå farver.

DSC_0049 (2)

Men hvad dælen skulle der være? Altså, hvordan skulle jeg vælge mellem alle de lækre sager derude!?  Og hvad med blåt slik?? Hvor skulle jeg få fat i det!? Tænke tænke!

Jeg vidste bare at tingene skulle være små, nemme at lave (med baby på armen) og bare være lækre!

Mini cupcakes, var jeg næsten nødt til at skulle have med. Men det tog lang tid før jeg blev enig med mig selv om hvilken smag det skulle være, men en god saftig chokolade cupcake, går man aldrig galt i byen med! De blev bagt i de fineste sølvforme fra Wilton.

DSC_0062 (2)

Jeg bliver ofte rost for mine flødeboller, når jeg har været i køkkenet og kreere sådan nogle, så jeg tænkte der skulle være lækre mini flødeboller.. og selvfølgelig 2 slags! Lidt for enhver! Og så ser sådan nogle mini flødeboller bare fantastiske ud på et kagebord. Det blev til en slags med vanilje og en slags med blåbær. Begge selvfølgelig på den lækreste kransekagebund. Flødebollerne tænkte jeg, skulle lidt op i højden, ved hjalp af nogle papstativer. Det gav et godt udtryk på bordet med de forskellige niveau forskelle.

DSC_0057 (2)

Valgte også at lave bagte mini donuts. Super lækre og super søde. De var med vaniljesmag og pyntet med masser af krymmel og glimmer. Et hit hos store og små! De er simpelthen så nemme at lave og var så fine på kagebordet.

De sidste to ting jeg lavede, skumfiduser og marengskys var egentlig ikke planlagt! (ups!) Meeen, jeg havde en masse æggehvider der skulle bruges, og så havde jeg aldrig lavet skumfiduser før, så det skulle testes af! Lad mig bare sige at skumfiduserne var populære hos børnene.

DSC_0060 (2)

NÅ, til sådan et kagebord/slikbord, måtte der jo altså også blå og hvidt slik til! Prøv lige at spørg om det er svært at finde blåt slik i danmark!?!? Så jeg søgte nettet tyndt og fandt en tysk side der hedder Sweets-online.com. Og de har næsten alt!  Jeg bestilte en tirsdag aften og torsdag formiddag var der en kæmpe kasse med ting til mig! Tror jeg gav 8 euro i forsendelse, så det kunne sagtens betale sig! Der var blandt andet mini knoppers, blå maoam og skolekridt.

Og så havde jeg allieret mig med en sød veninde fra USA, som sendte mig nogle Hershey Kisses i de fineste sølv og blå farver. PERFEKTE til det lækre bord!

Jeg havde også lavet nogle fine kort, hvor der stod hvad kagerne var. Skabelonerne til det, fandt jeg hos spesiellinor.no

DSC_0064

Jeg havde købt nogle slikposer, sliktænger og slikscoops hos Jasminasfest.dk.

Det var helt fantastisk at se store som små, stå og fylde slik i deres slikposer, til køreturen hjem. Mange af gæsterne kom langvejs fra, så tænkte det kunne være en sød idé. Lidt sjovt at se voksne blive som børn omkring et kage/slikbord.

DSC_0074 (2)

Henover bordet havde vi en fin guirlande, som bare lige satte prikken over i’et og indrammede bordet.

Skåle er købt på genbrug, i Søstrene Grene og IKEA.

Jeg håber i fik lidt ud af dette indlæg <3Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × 3 =


Translate »