Inspiration til barnedåb – borde og pynt

Inspiration til barnedåb – borde og pynt

Jeg har valgt at lave dette indlæg – til alle dem der har spurgt hvor jeg har købt diverse ting og til alle dem som søger lidt inspiration til en lækker, lækker barnedåb.

Nu er det ved at være nogle uger siden at vi holdte barnedåb for vores lille Oliver. Tiden går stærkt og vi har haft meget at se til herhjemme. Og har meget at se til det næste lange stykke tid (primært kæresten), så jeg håber jeg engang imellem lige kan bruge computeren når han holder en pause eller to fra eksamenslæsning, så jeg kan dele nogle lækre opskrifter med jer.

Nåh, jeg har haft fået en del forespørgelser på hvor diverse ting er købt osv., så derfor har jeg valgt at lave dette indlæg 🙂

I dette indlæg vil jeg fokusere på bordene, pynten osv – det lækre kagebord jeg havde lavet, kommer derfor i et indlæg for sig selv (det fortjener det vidst, synes i ikke?)

Let’s begin!

Jeg havde faktisk ret hurtigt en idé i mit hovede, på hvordan jeg gerne ville have det endelig resultat skulle blive, men så var det jo også lige med at få ført det ud i livet! Min kære kæreste havde hurtigt meldt ud at jeg bare skulle gøre lige som jeg havde lyst til, det mente han jeg havde godt nok styr på, så jeg havde frie hænder!

Jeg kiggede Instagram, pinterest og google for en masse ideer, men den vision jeg havde i hovedet til at starte med, var den vi endte op med (så fedt når det sker!) Jeg syntes i hvert fald selv at det blev rigtig fint!

DSC_0020

Farverne havde jeg valgt skulle være i hvid, sølv og blå – og syntes at resultatet blev helt fantastisk.

Bordene var dækket med hvide papirsduge, men de havde nærmest en tekstur som stof og var så fine. Det var pyntet med konfetti i de lækreste blå og sølv nuancer. Der lå også billeder af vores lækkermås på bordene, som jeg havde fået lavet hos Pixum. De lå som en slags takkekort, og folk kunne nuppe et med hjem hvis de ønskede. Så hyggeligt!

DSC_0009

Noget af det jeg havde sværrest ved at finde ud af, var blomster. Uanset hvad, kunne jeg ikke lige finde lige de blomster jeg syntes passede bedst ind. Men så så jeg en dag et billede på Instagram, med nogle der havde brugt tomatdåser og sat hyacinter i. Og det var perfekt! Det skulle vi også have, jeg valgte så at det skulle være blå perlehyacinter i stedet, da de er så fine. De passede perfekt ind og blev lige præcis som jeg ønskede. I dekorationerne pyntede vi med nogle fine flag.

DSC_0016

Vi var rigtig mange mennesker til dåben, så jeg blev enig med mig selv om at det skulle være så nemt og praktisk som muligt! Derfor ville jeg have paptallerkener, og plastbestik. DOG, hader jeg plastbestik! Lortet knækker altid, så jeg havde købt noget engangs træbestik i Søstrene Grene som lå ved alle pladserne. Og så lå der ekstra plastikbestik ved buffeten, til dem der nu ikke kunne nøjes med træbestik.

DSC_0024

Jeg syntes dog at det brune træbestik var en anelse kedeligt, så jeg havde malet skafterne i sølv. Bestikket lå i de fineste servietposer fra Delight Department med sølv prikker og skrift og en fin lyseblå serviet – jeg købte dem hos Copenhagencakeshop.

13023263_10206182375950383_860975511_n

Men noget af det jeg var allermest stolt af (og som tog længst tid!) var de fine speciallavede Kinder Maxi chokolader! De var et hit kan jeg love jer for!  Men sikke et arbejde. Jeg havde bestilt etiketterne hos Speisellinor, som laver de lækreste specielle ting til fødselsdage, bryllupper og dåb. Hvis i bestiller hos hende, så bare husk at skriv det skal være på dansk! Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg bestiller hos hende!

13045696_10206182375870381_1203851277_n

Kinder Maxi chokoladerne købte jeg hos slikboden.dk, klart det billigste sted.
Når etiketterne skal på, fjernes det røde folie som sidder på Kinder Maxi’en, men sølvpapiret skal forblive på. Så foldes etiketten om og lukkes med lidt tape.

Mange tog dem med hjem som minde (en del kun etiketten, fordi de havde nået at spise chokoladen, hehe).

DSC_0010

Udover de fine borde som jeg blev så glad for, havde vi lidt balloner rundt omkring. Jeg havde fundet nogle ballonpinde i Søstrene Grene og købte min balloner hos Jasminasfest.dk. Det blev så fint, og de børn der nu var med, hyggede sig med at spille rundt med ballonerne.

Jeg håber virkelig at i kunne finde en smule inspiration til hvis i en dag skal holde dåb eller en anden begivenhed.

DSC_0216

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 + nineteen =


Translate »