Bagte OREO Donuts

Bagte OREO Donuts

Print This Post Print This Post

Der begynder at tegne sig et mønster for, at jeg er ret vild med OREOs…  Såå, her er en opskrift på bagte donuts, spækket med dem!

Jeg er altså fan af bagte donuts! De er skide nemme, hurtige at lave og giver ikke så mange kalorier som de friturestegte.. Så man må gerne spise 2!

Giv jer i kast med dem!

received_10205694305428925

Donuts:
ca. 10 stk.

160 g hvedemel

100 g sukker

1 1/4 tsk. bagepulver

3/4 tsk. salt

115 g kærnemælk

2 æg

4 spsk. smeltet smør

½ stang vanilje

8 knuste oreos

Glasur:

Flormelis

Vand

Knuste OREO til drys

 

Fremgangsmåde:

Forvarm ovn til 220 grader. Spray donutformen eller smør med neutral olie.

I en stor skål sigtes mel, sukker, bagepulver og salt. Pisk det let sammen med piskeris og stil skålen til side. I en anden skål piskes kærnemælk, æg og vanilje sammen. Bland det herefter i melblandingen, skiftevis med smeltet smør. Pisk kun til dejen lige har samlet sig. Knus OREOene og vend dem i dejen.

Kom dejen i en sprøjtepose, så er det nemmere at styre. Fyld donuthullerne halvt op. Bag i ovnen i 8-10 min (de skal give efter ved berøring). Lad donutsne køle af på en rist.

DSC_0022

Sigt flormelis og kom i en skål. Tilsæt en lille smule vand ad gangen, til glasuren er løbende, men ikke tynd.

Dyp de afkølede donuts i glasuren og drys med knust OREO.

Lad dem tørre lidt inden servering.



2 thoughts on “Bagte OREO Donuts”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 − 3 =


Translate »