Chokobrød

Det behøver ikke være svært for at være lækkert!
Disse småkager kan man sagtens lave hele året rundt!
Men jeg er vokset op med den som julesmåkage, og den vækker mange minder.
Glædelig 16. december.
Chokobrød:
Ca. 30 stk.
100 g smør, stuetemp.
90 g sukker
120 g hvedemel
80 g kartoffelmel
1½ tsk bagepulver
2 spsk kakao
1 spsk vaniljesukker
2 spsk letmælk
Fremgangsmåde:
Forvarm ovn til 200 grader.
Rør smørret lyst og luftigt ved hjælp af spaden på røremaskinen.
Bland alle de tørre ingredienser godt og sigt det sammen. Kom det op til den luftige smør og rør det sammen. Tilsæt mælken og ælt dejen smidig.
Pak dejen ind i film og læg den på køl 20-30 min.
Forbered en bageplade med bagepapir.
Del dejen i 3 stykker og rul hvert stykke til en pølse der passer med længden af bagepladen.
Tryk hver pølse flad med fingrene.
Bag i ca. 12-15 min. Når de er taget ud af ovnen, skæres de på skrå imens de endnu er varme.
TIP: Inden bagning kan stængerne pensles med æggestrygelse og drysses med krymmel efter ønske. Det vil ungerne synes er skønt.