S’mores Cookies

S’mores Cookies

Print This Post Print This Post

Lækre S’mores cookies med knas og skumfiduser.. mmmh..

Jeg er ret vild med ideen om S’mores i alle afskygninger.

Blød skumfidus, lækker chokolade og knasende kiks, det kan jo godt blive godt, ik? Så her får I mit bud på en anderledes form for S’more, en lækker cookie.

Jeg har også før haft lavet S’mores Cupcakes, hvilket også var en meget populær ting kan jeg fortælle! Ej at forglemme de lækre S’mores macarons jeg har lavet.

S’mores cookies:
Giver ca. 24 store cookies

225 g smør, blødt

250 g brunt farin

2 store æg

2 tsk vaniljeekstrakt

1 tsk natron

150 g Digestive kiks, knust

lidt salt

230 g hvedemel

40 g Coco Pops

120 g mælke chokolade

2 håndfulde mini skumfiduser

Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen til 170 grader varmluft.

Kom kiksene i en frysepose og knus dem ved hjælp af en kagerulle. Sæt til siden. Hak også chokoladen og stil til siden (hvis du bruger knapper som jeg, lader du dem bare være som de er).

Tag en lille håndfuld af skumfiduserne, og klip dem i meget små stykker og sæt til siden.

Sæt spaden på din røremaskine og kom sukker og smør i skålen og rør det i 2 minutters tid, indtil det er lyst og luftigt. Skru lidt ned for farten og tilføj æggene og vaniljen og rør indtil blandingen er glat. Husk at skrabe skålens sider, for at få alt inkoorpereret.

Mens maskinen kører ved medium hastighed tilsættes de knuste kiksekrummer, natron og salt og røres til det er blandet godt med smørblandingen.

Skru maskinen ned til laveste hastighed og tilsæt melet. Rør kun til det lige er blandet sammen. Kom de små stykker skumfiduser der er sat til siden, og chokoladen (gem en smule til toppen), og Coco Popsene i blandingen, og bland det hurtigt sammen.

Ved hjælp af to spiseskeer afsættes der dej”klatter” på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad der være ok plads imellem, da kagerne flyder under bagning.

Bag cookiesne i 6 minutter og tag dem ud af ovnen. Placer hurtigt og forsigtigt 2-3 mini skumfiduser på hver cookie og kom pladerne i ovnen igen i 4-5 min. De er færdige når skumfiduserne er let gyldne og det samme med cookiesnes kanter.

Fjern fra ovnen og kom på en rist til afkøling. Kom straks lidt chokoladestykker på toppen (hvis dette ønskes).

Lad kagerne køle helt ned.

Opbevares i en lufttæt beholder ved stuetemperatur i 3-4 dage.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × one =


Translate »