Snickerdoodles
Har I nogensinde prøvet de her amerikanske cookies, Snickerdoodles? De er blevet min nye vinterfavorit!
Så her får I mit bud på den amerikanske lækkeri! De smager så dejligt at efterår og vinter og de bliver helt klart en fast del af vores julesmåkager!
Snickerdoodles
Ca. 20 stk
115 g smør, stuetemperatur
225 g sukker
1 æg
1 tsk vaniljepaste
195 g hvedemel
1/4 tsk salt
1½ tsk kanel
2 spsk mælk
+
60 g sukker
2 spsk kanel
Fremgangsmåde:
Pisk smør og sukker lyst og luftigt. Tilsæt æg og vaniljepaste og pisk det hele sammen i ca. 1 minut. Tilsæt mel, salt, kanel og mælk. Bland det hele hurtigt sammen.
Stil dejen i køleskabet i ca. 30 minutter.
Varm ovnen op til 180 grader varmluft.
Forbered 2 bageplader med bagepapir. I en skål blandes 60 g sukker og 2 spsk kanel. Tag dejen ud af køleskabet og lav små kugler af dejen. Rul kuglerne i sukkerblandingen. Læg 9-10 kugler på én bageplade. Bag i ca. 10 minutter. Flyt derefter til en rist til afkøling.
Opbevar i en tætsluttende dåse.