Snickerdoodles

Snickerdoodles

Print This Post Print This Post

Har I nogensinde prøvet de her amerikanske cookies, Snickerdoodles? De er blevet min nye vinterfavorit!

Så her får I mit bud på den amerikanske lækkeri! De smager så dejligt at efterår og vinter og de bliver helt klart en fast del af vores julesmåkager!

Snickerdoodles

Ca. 20 stk

115 g smør, stuetemperatur

225 g sukker

1 æg

1 tsk vaniljepaste

195 g hvedemel

1/4 tsk salt

1½ tsk kanel

2 spsk mælk

+

60 g sukker

2 spsk kanel

 

Fremgangsmåde:

Pisk smør og sukker lyst og luftigt. Tilsæt æg og vaniljepaste og pisk det hele sammen i ca. 1 minut. Tilsæt mel, salt, kanel og mælk. Bland det hele hurtigt sammen. 

Stil dejen i køleskabet i ca. 30 minutter.

Varm ovnen op til 180 grader varmluft.

Forbered 2 bageplader med bagepapir. I en skål blandes 60 g sukker og 2 spsk kanel. Tag dejen ud af køleskabet og lav små kugler af dejen. Rul kuglerne i sukkerblandingen. Læg 9-10 kugler på én bageplade. Bag i ca. 10 minutter. Flyt derefter til en rist til afkøling. 

Opbevar i en tætsluttende dåse.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten − 10 =


Translate »