Coconut love

Disse kokos cupcakes er jeg simpelthen helt forelsket i!
Blød og saftig bund, med fløjlsblød marengs, og ristet kokos på toppen!
Jeg ville gerne lave en elegant, smuk og simpel cupcake, som var helt neutral i farverne og bare ren kærlighed.
En dag jeg var en tur i Netto, købte jeg de hersens ristede kokosflager.. mums! Og gik straks i mit tænke hjørne om hvordan jeg lavede den ultimative, over-lækre kokoskage.
Denne skønhed blev til!
Ingredienser
Cupcakes:
12 stk.
115 g hvedemel
150 g sukker
60 g kokosmel
1½ tsk bagepulver
50 g smør, stuetempereret
1 1/4 dl kokosmælk
2 æg
½ stang polynesisk vanilje
Frosting:
1,5 dl æggehvider
300 g flormelis, sigtet
Pynt:
Kokosflager til pynt
Spiseligt blad sølv
Fremgangsmåde:
Cupcakes:
Forvarm ovnen til 170 grader.
Rist kokosmel af på en tør pande, til det tager en lille smule farve. Stil det til siden.
Hæld mel, sukker, kokos, bagepulver og smør i en røremaskine, og kør det ved lav hastighed, med en k-spade, til det får en sandet konsistens.
Pisk kokosmælk, æg og vanilje sammen i en separat skål. Tilføj lidt ad gangen mælkeblandingen, til dejen samler sig, og tilføj blandingen til hele dejen er ensartet. Pisk ved høj hastighed til blandingen er tyknet lidt. Pisk dog ikke for meget, da du vil få en tør og tung dej.
Fordel dejen i forme og bag kagerne i 20-25 minutter.
De skal være let gyldne og give efter for tryk.
Lad kagerne køle af.
Marengs:
Sigt flormelis, så alle klumper er væk.
Pisk hvider og det sigtede flormelis ved høj hastighed i ca. 10 minutter.
Frostingen er nu klar til at sprøjte på kagerne. Det er meget vigtigt at denne frosting bliver sprøjtet på med det samme.
Jeg har brugt en sprøjtepose med den stor rund glat tyl.
Sprøjt lidt marengs på hver kage, og pynt nu kagen af med kokosflager og bladsølv.
Bon Appetit!