Cream cheese frosting

Cream cheese frosting

Print This Post Print This Post

Denne Cream Cheese frosting er skøn! Den er så amerikansk som den kan blive, og super lækker!

Det er VIGTIGT VIGTIGT VIGTIGT at man ikke bruger en light flødeost, det skal være fuldfed. Hvis man bruger light, bliver den til vandet sjask!

Ingredienser

Frosting:
Til 12 cupcakes

225 g flødeost naturel, stuetemperatur

60 g smør, stuetemperatur

240 g flormelis

2 spsk. fløde eller mælk

1 tsk. Vaniljeekstrakt

Fremgangsmåde:

Ved hjælp af spatelen på røremaskinen, røres smøren sammen, ved medium hastighed, indtil de er blødt, og rør det derefter ved høj hastighed i ca 5 min.

Tilføj flormelisen og 1 spsk. Fløde/mælk. Pisk i 2 minutter. Tilføj vaniljen og 1 spsk. Fløde/vanilje mere (hvis nødvendigt).

Tilføj flødeosten og rør til det kun lige er blandet sammen med smørret og flormelisen.

Nu er den klar.



2 thoughts on “Cream cheese frosting”

    • Hej 🙂

      Hvis du søger på youtube under noget som “cupcake frosting 1m wilton rose” eller “easy cupcake rose frosting” kommer der nogle gode videoer op 🙂 det er super nemt at lave.
      knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen − 9 =


Translate »