Halloween Cupcakes

Halloween Cupcakes

Print This Post Print This Post

Nemme chokolade cupcakes med lakrids frosting her til Halloween.

Dette indlæg indeholder affiliate links.

Her får I endnu en Halloween inspireret ting fra mig. Håber I vil tage godt imod det.

Har I set de andre ting jeg har lavet til Halloween i år? Fx disse Monster Donuts eller de Små Spøgelsestærter?

Men jeg blev jo nødt til at lave nogle cupcakes også! Andet kunne jo ikke være rigtigt vel? Så det blev til disse chokolade cupcakes med lakrids frosting og Royal Icing edderkoppespind. Slet ikke svære at lave.

Start med at lave edderkoppespindende dagen før – så de kan tørre godt op. Alternativt kan de laves af hvid chokolade.

 

Halloween cupcakes med lakrids

Cupcakes:
1 portion af
Chokoladecupcakes (ikke frostingen)

18 Oreos

Frosting:

250 g smør, stuetempereret

500 g flormelis, sigtet

3 spsk kakao, sigtet

2 spsk fløde

2 spsk lakridssirup, saltet (er man ikke til den saltede, bruges den søde)

Sort pastafarve

Royal Icing spind:

1 bæger æggehvider

ca. 300-400 g flormelis, sigtet

 

Derudover:

Rålakridspulver

Wilton 2D tyl

sprøjteposer

Fremgangsmåde:

Edderkoppespind:

Kom 300 g af den sigtede flormelis og æggehviden i en skål og rør det sammen med en ske i nogle minutter. Det skal være så stift at det kan holde toppe.

Kom blandingen i en sprøjtepose. Gør et stykke bagepapir klar (Evt. på en bageplade, hvis du får behov for at skulle rykke papiret). Klip et LILLE hul i sprøjteposen og sprøjt edderkoppespind ud. Jeg lavede nogle store og nogle små.

Lad dem stå og tørre på køkkenbordet i minimum 6 timer, men helst natten over, så det er helt tørre og til at få af papiret.

 

Cupcakes:

Følg fremgangsmåden til cupcakesne i linket og tilføj en oreo til hver cupcake 🙂

 

Frosting:

Kom smørret op i en rørekedel og pisk det i 5-7 minutter, så det er lyst og luftigt. Tilsæt det sigtede flormelis af 3 omgange. Tilsæt fløden, lakridssiruppen og kakaoen og pisk blandingen i 5 min.

Tilsæt til sidst sort pastafarve til blandingen er mørkegrå.

Tag en sprøjtepose, kom tyllen i, og vend vrangen ud på posen.

“Mal” nogle streger med den sorte pastafarve, sådan lidt tilfældigt rundt omkring.

Træk i tyllen og vend noget af posen tilbage igen og fyld den med frostingen.

 

Pynt:

Sprøjt frosting på de afkølede cupcakes. Drys med lidt rålakrids.

Pil forsigtigt edderkoppespindende af papiret og placer én på hver cupcake.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 + six =


Translate »