Hindbær Muffins

Hindbær Muffins

Print This Post Print This Post

Lækre til morgenmaden eller madpakken og kan laves med lige de bær du elsker mest.

Nemme at lave og super lækre, de er et hit herhjemme kan jeg love jer for!

Dette er også min grundopskrift på vaniljemuffins.

Hindbær muffins:
12 stk

300 g hvedemel

2 tsk bagepulver

180 g sukker

1 æg

2 tsk vaniljesukker

2 1/4 dl mælk

lidt salt

50 g smeltet smør

150 g hindbær

150 g hakket hvid chokolade

DSC_0020

Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen til 200 grader og forbered en metalmuffinform med papirforme.

Hak den hvide chokolade.

Bland mel, bagepulver, salt, sukker, vaniljesukker og den hakkede hvide chokolade i en skål.

I en anden skål blandes æg, mælk og smeltet smør sammen. Hæld ægge-blandingen op til mel-blandingen og rør det sammen med en træske. Stop så snart dejen er ensartet.

Vend hindbærrene i dejen.

Fordel dejen i formene og bag til de er gyldne i ca. 20 min.

Køl af på en rist.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 − two =


Translate »