OREO Cupcakes

OREO Cupcakes

Print This Post Print This Post

Hold nu op for en lækkerhed!

Jeg har en LILLE svaghed for Oreos, de er helt fantastiske!
Chokoladekage og Oreos… Himmelsk!
Det er en af dem jeg ynder at lave, fordi den er simpel men lækker!
Så ville selvfølgelig dele den med jer!
Men pas på! De er vanedannende.

Cupcakes:
12 stk.

  • 100 g hvedemel
  • 20 g kakaopulver
  • 140 g sukker
  • 1½ tsk bagepulver
  • 40 g blødt smør
  • 1 1/4 dl sødmælk
  • 2 æg
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 12 OREO

Frosting:

  • 200 g blødt smør
  • 450 g sigtet flormelis
  • 3 spsk sødmælk
  • 1 tsk vaniljeekstrakt

Pynt:

  •  12 mini OREO eller 6 almindelige

 

Fremgangsmåde:

Cupcakes:

  • Kom mel, kakaopulver, sukker bagepulver, salt og smør i en røremaskine med en flad spartel, og pisk ved lav hastighed, til det har en sandet konsistens.
  • Pisk mælk, æg og vanilje i en kande, og hæld langsomt ca. halvdelen i melblandingen.
  • Rør det sammen, og skru piskeren til høj hastighed, for at fjerne evt. klumper.
  • Skru piskeren ned, og hæld langsomt resten af mælkeblandingen i.
  • Pisk lidt endnu, til dejen tykner lidt.
  • Fyld en lille smule dej i hver form og læg en OREO i.
  • Fyld derefter formen 2/3, og bag dem i den forvarmede ovn 20-25 min.
  • Lad kagerne køle af.

Frosting:

  • Sørg for at smørren er godt blød.
  • Pisk den i en røremaskine med “spaden”, i ca. 5 min.
  • Tilsæt nu det sigtede flormelis lidt ad gangen, til det er godt blandet.
  • Hæld mælken i, i en tynd stråle, imens du kører på medium hastighed.
  • Tilsæt til sidst vaniljen.
  • Kom frostingen i en sprøjtepose med en 2D stjernetyl (anden tyl kan jo også bruges) og sprøjt frostingen ud på de afkølede kager.
  • Pynt med Oreos.

 

 

 

 



2 thoughts on “OREO Cupcakes”

  • Hej Sine,
    Jeg har et frosting problem – jeg kan ALDRIG få min frosting til at blive dejlig lækker og “luftig”! Den ender altid med at være for flydende og den nærmest smelter med det samme jeg har sprøjtet den ud.. Jeg har prøvet en masse forskellige opskrifter, følger dem slavisk og jeg ender med samme resultat hver gang.. Hvad gør jeg forkert? 😬 Håber du har svaret, så jeg næste gang kan lave en fantastisk frosting! 🙏🏼

    • Hej 🙂

      Er det alle frostings eller kun cream cheese frosting?
      Med cream cheese frosting er det vigtigt at det ikke er light produkt, og så hjælper det mig at køle skålen det skal piskes i 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × 3 =


Translate »