Peach Melba cupcakes med hvid chokolade

Peach Melba cupcakes med hvid chokolade

Print This Post Print This Post

Skønne sommer-cupcakes der bringer glæde rundt om bordet.

Jeg bliver nogle gange så glad inde i, ved noget så simpelt, som cupcakes. Da jeg startede ud med at bage, bagte jeg stort set kun cupcakes. Deraf navnet på siden, men med tiden udviklede mine bageevner sig, og jeg begyndte at eksperimentere mere og mere, hvorfor jeg i dag evner mange forskellige ting. Med tiden har jeg måske glemt mit hjertebarn lidt, men det har jeg planer om at lave om på! Der skal flere skønne cupcakes på bloggen og denne opskrift er en jeg blev rigtig glad for! Så tag godt i mod den!

De søde mennesker fra NoCrap Gourmet havde sendt mig nogle virkelig lækre gourmet popcorn, som jeg syntes ville klæde mine cupcakes perfekt! Jeg valgte deres variant med karamel, salt og hindbær – virkelig lækre! De passede perfekt til disse Peach Melba cupcakes.

Det kunne være sjovt at høre fra jer, hvilke varianter af cupcakes I kunne tænke jer at se på bloggen? 

Husk også at I kan følge mig på Instagram på @cupcakedelightsbysine, husk også at tagge mig med @cupcakedelightsbysine og #cupcakesbysine, så jeg kan se jeres smukke kreationer. 

Indlægget indeholder reklame og/eller affiliate links.

Peach Melba cupcakes

12 stk

125 g hvedemel

150 g sukker

1½ tsk bagepulver

1/4 tsk salt

50 g smør, stuetemp.

1,25 dl mælk

2 æg

1 tsk vaniljepaste eller vaniljeekstrakt

2 ferskner, friske

24 hindbær

100 g hvid chokolade, Callebaut

Frosting:

200 g smør

400 g flormelis

3 spsk hindbærpulver

1 spsk frysetørret hindbærstykker

1 spsk mælk

 

Pynt:

NoCrap gourmet popcorn, hindbær

Friske blomster

Fremgangsmåde:

Cupcakes:

Halver fersknerne og fjern stenene. Skær i skiver af ca. 3 mm. 

Forvarm ovnen til 170 grader. 

I en skål kommes mel, bagepulver, salt, smør og sukker og piskes sammen med en håndmikser, til det er sandet i konsistensen. I en anden skål piskes mælk, æg og vanilje sammen. Hæld mælkeblandingen i, ad flere omgange, imens der piskes godt efter hver blanding.

Vend chokoladen i dejen (jeg bruger knapper, bruger du en blok, så hak chokoladen først). 

Fyld formene med dejen. Placer 2 hindbær i hver, og fordel ferskenskiverne i formene også, tryk dem lidt ned. Bag i den forvarmede ovn i 20-25 minutter. 

Lad kagerne køle helt ned og befri dem fra formen. 

Frosting og pynt:

Pisk smørret lyst og luftigt og tilsæt flormelisen lidt ad gangen, og pisk godt imellem hver tilsætning. Tilsæt al hindbærren og pisk til det hele er en luftigt og lækkert. Tilsæt mælken og pisk det med. 

Kom frostingen op i en engangssprøjtepose med en rund, glat tyl og sprøjt det på de afkølede cupcakes. 

Pynt med popcorn og blomster.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

11 + eleven =


Translate »