Ruby cupcakes

Ruby cupcakes

Print This Post Print This Post

Elegante cupcakes med den smukke Ruby chokolade fra Callebaut.

Glædelig (bag)jul alle sammen! Håber at I havde en skøn jul med dem I har kær. Vi havde en dejlig dag/aften og juledagene efterfølgende var lige så skønne! Nu har julemaden efterhånden lagt sig i maven, og der er lidt tid til at dele lidt lækre sager med jer igen! Det første jeg deler, er disse skønne cupcakes.

Virkelig nemme, lækre cupcakes, hvor ALLE kan være med. De er hurtige at lave og alt skal bare blandes sammen. Nemmere bliver det ikke! At de så også er yderst elegante, gør det jo bare endnu bedre.

Jeg har valgt at dedikere disse kager til den fantastiske Ruby chokolade. Jeg synes den er så lækker, frugtig og er virkelig lækker. Jeg har linket til den i opskriften, og inden I spørger… JA, den er det værd! 

Dette indlæg indeholder affiliate og/eller reklamelinks.

Ruby cupcakes

12 cupcakes

Cupcakes:

200 g smør, stuetemperatur

180 g sukker

1 tsk vaniljepaste

3 store æg

200 g kagemel

1 tsk bagepulver

lidt salt

Pink pastafarve

100 g Ruby chokolade, Callebaut 

24 friske hindbær

Frosting:

220 g smør, stuetemperatur

350 g flormelis

200 g Ruby chokolade, Callebaut

Øvrigt:

kandiserede rose, Mill Mortar

pink dust, Mill mortar

Fremgangsmåde:

Cupcakes:

Forvarm ovnen til 180 grader. Find 12 muffinforme frem, jeg har købt mine her.

Kom alle ingredienser til cupcakesne i en rørekedel, bortset fra chokoladen og hindbærrene. Rør det hele sammen med k-spaden, til en ensartet dej. Husk at skrab skålen med en dejskraber undervejs, så der ikke ligger noget i bunden. Når alt er blandet, vendes chokoladen i. 

Fordel dejen i de 12 forme. Kom 2 hindbær i hver, og bag kagerne i 20-25 minutter i ovnen, til de giver efter ved lidt tryk.

Lad dem køle helt af. 

Frosting og pynt:

Smelt chokoladen og stil til side. 

I en stor skål piskes smørret lyst, i ca. 3 minutter. Tilføj halvdelen af flormelisen og pisk den med smørret i 2 minutter. Tilføj den resterende flormelis og pisk det med. Hæld al chokoladen op i, og pisk det hurtigt med. Pisk til frostingen lysner og bliver luftig. 

Kom frostingen op i en sprøjtepose, med en fin stjernetyl. Sprøjt smukke spiraler på kagerne. 

Pynt af med dust og kandiserede roser.

Voila.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × four =


Translate »