No-bake cheesecake dessert med passionsfrugt

No-bake cheesecake dessert med passionsfrugt

Print This Post Print This Post

En hurtig dessert i en travl hverdag eller til uventede gæster.

Dette indlæg indeholder affiliate links.

Jeg er så glad for hurtige desserter, og denne kunne ikke være meget nemmere. Den er så skøn.

Og kan varieres til lige dét DU synes.

Er man ikke til OREO, kan man også lave en helt almindelig Digestive kiksebund eller lignende.

De smukke glas og bestikket er fra Søstrene Grene og tallerkenen er Christian Bitz.

Til 4 glas

Bund:

8 OREO kiks

25 g smeltet smør

Cheesecake:

200 g flødeost, ikke light

100 g creme fraiche 38%

45 g sukker

1 spsk citronsaft

Korn af ½ vaniljestang

Top:

2 passionsfrugter

 1 tsk flormelis

Hvide Valrhona Pearls

Rød skovsyre

Fremgangsmåde:

Blend oreo’sne til krummer og smelt smørret. Bland de to ting sammen og kom i bunden af 4 dessertglas, eller skåle.

Stil dem på køl, til bunden er helt kold.

Kom alle ingredienserne til cheesecaken i en skål og pisk det sammen til det er en luftig masse.

Fordel det i de fire glas, ovenpå kiksebunden.

Stil glassene på køl til fyldet har sat sig, i ca. 2 timer.

Skær passionsfrugterne over og skrab alt frugtkødet ud og kom i en lille gryde sammen med flormelisen og varm den hurtigt op (det gør massen lidt nemmere at arbejde med)

Lad den køle en lille smule ned.

Fordel passionsfrugten på toppen af cheesecaken i de 4 glas.

Pynt af med de skønne knasende perler og rød skovsyre.

Enjoy.



2 thoughts on “No-bake cheesecake dessert med passionsfrugt”

    • Hej.
      Bum bum! I hvert fald 4 gange! Nok mere 🙂
      Ellers har jeg en anden cheesecake på bloggen, hvid chokolade cheesecake, som også er suveræn! Og no bake 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 + 18 =