Cremede ispinde med friske hindbær

Cremede ispinde med friske hindbær

Print This Post Print This Post

Så er det den første officielle sommerdag ifølge kalenderen, og jeg må sige at vejret lever op til det! Derfor får i nu opskriften på de nemmeste ispinde! 

Ja det her ispinde er simpelthen så nemme, er cremede, friske og simpelthen for lækre!

13318735_10208279919589032_874810276_n

Jeg kommer desværre ikke så meget i køkkenet som jeg gerne ville pt. Da jeg står meget med lillemanden selv, kæresten er nemlig i eksamensperiode. MEN, det vender snart 🙂 wuhuu!

Ispinde:
16-20 små is

0,5 L. piskefløde

1 ds. kondenseret mælk

1 stang polynesisk vanilje

200 g friske hindbær

300 g mælkechokolade, god kvalitet

hindbærstøv, knust marengs og frysetørret hindbær

Redskaber:

Silikone isforme

Ispinde

Fremgangsmåde:

Kom fløde og den kondenseret mælk i fryseren i 15-20 min så det er rigtig koldt.

Hæld den kondenseret mælk i røremaskinen med piskeriset på og pisk i 5 minutter. Hæld den kolde fløde op til den kondenseret mælk og pisk med til det er godt tyknet. Imens det pisker skrabes kornene ud af vaniljestangen og vaniljekornene kommes op i massen og piskes med til sidst.

Rens hindbærrene og mos dem let med en gaffel. Vend dem herefter i is-massen.

Fordel is-massen i formene og frys. (er der ekstra, kom i beholder og frys)

13348712_10208279918989017_359484462_n

Når ispindene er helt frosne, smeltes chokoladen og ispindene tages forsigtigt ud af formene. Dyp nu i den smeltede chokolade og dunk overskydende chokolade af. Pynt hurtigt med knust marengs, hindbærstøv eller frysetørrede hindbær.

Kom i fryseren til de skal serveres. Mums!

13318968_10208279925869189_1282520107_n



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twenty − two =


Translate »