- - https://cupcakesbysine.dk -

Cremede ispinde med friske hindbær

Så er det den første officielle sommerdag ifølge kalenderen, og jeg må sige at vejret lever op til det! Derfor får i nu opskriften på de nemmeste ispinde! 

Ja det her ispinde er simpelthen så nemme, er cremede, friske og simpelthen for lækre!

13318735_10208279919589032_874810276_n

Jeg kommer desværre ikke så meget i køkkenet som jeg gerne ville pt. Da jeg står meget med lillemanden selv, kæresten er nemlig i eksamensperiode. MEN, det vender snart 🙂 wuhuu!

Ispinde:
16-20 små is

0,5 L. piskefløde

1 ds. kondenseret mælk

1 stang polynesisk vanilje

200 g friske hindbær

300 g mælkechokolade, god kvalitet

hindbærstøv, knust marengs og frysetørret hindbær

Redskaber:

Silikone isforme

Ispinde

Fremgangsmåde:

Kom fløde og den kondenseret mælk i fryseren i 15-20 min så det er rigtig koldt.

Hæld den kondenseret mælk i røremaskinen med piskeriset på og pisk i 5 minutter. Hæld den kolde fløde op til den kondenseret mælk og pisk med til det er godt tyknet. Imens det pisker skrabes kornene ud af vaniljestangen og vaniljekornene kommes op i massen og piskes med til sidst.

Rens hindbærrene og mos dem let med en gaffel. Vend dem herefter i is-massen.

Fordel is-massen i formene og frys. (er der ekstra, kom i beholder og frys)

13348712_10208279918989017_359484462_n

Når ispindene er helt frosne, smeltes chokoladen og ispindene tages forsigtigt ud af formene. Dyp nu i den smeltede chokolade og dunk overskydende chokolade af. Pynt hurtigt med knust marengs, hindbærstøv eller frysetørrede hindbær.

Kom i fryseren til de skal serveres. Mums!

13318968_10208279925869189_1282520107_n