Chokoladebrud

Chokoladebrud

Print This Post Print This Post

Dette er en nem måde at bruge den ekstra chokolade man måske har efter at have lavet konfekt eller lign. Og man kan lave lige præcis den variation man ønsker! 

Jeg HADER at smide ting ud eller hvis jeg føler noget går spildt! Da jeg lavede chokoladejulekalender havde jeg noget overskydende tempereret chokolade. Det spredte jeg ud på et stykke bagepapir og så kom jeg det topping jeg nu ønskede på. Bom, så har du et chokoladebrud! nemmere bliver det ikke!

Her får i mit bud på et lækkert brud. Sødt, salt og sprødt!

DSC_0009

Chokoladebrud:

150 g mørk chokolade, god kvalitet

20 g saltede pistacienødder

2 vanilje fudge karameller

1 håndfuld mini marshmallows

Fremgangsmåde:

Hak pistacienødderne groft og sæt til side.

Tag de 2 fudge karameller, og skær dem ud i små tern.

Hak chokoladen fint, og temperer den. Smelt halvdelen forsigtigt til 48 grader. Kom den anden halvdel af den finthakkede chokolade op i en anden skål. Hæld halvdelen af den smeltede chokolade op i skålen til den finthakkede chokolade, så de to stille og roligt kan smelte sammen under omrøring. Tilføj mere af den smeltede chokolade hvis nødvendigt. Den nu temperede chokolade er 31-33 grader. Overstiger man 34 grader, skal der tempereres på ny.

Hæld chokoladen ud på et stykke bagepapir og spred den ud. Fordel straks de hakkede nødder, karamellen og skumfiduserne på chokoladen.

Sæt chokoladebruddet på køl til det har sat sig.

Nu kan den nydes som snack, eller pakkes pænt ind til en værtindegave. Uanset hvad, er dette en nem og ikke mindst utrolig lækker sag!

DSC_0013



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one − 1 =


Translate »