Blondies med karamelliseret chokolade og hindbær

Blondies med karamelliseret chokolade og hindbær

Print This Post Print This Post

Er du ligesom jeg, stor fan af alt snasket – så er denne fantastisk!

En dessert går aldrig galt i byen, når den indeholder en blondie eller en brownie. Og topper man den med en god klat vaniljeis så bliver det i min bog ikke meget bedre!

Med brownies (og blondies) er det vigtigt at man ikke overpisker tingene! Ellers bliver det kompakt og mere kage-lignende, end fudgy! Så vær forsigtigt når du blander tingene sammen. 

Husk endelig at jeg altid elsker at se jeres kreationer på Instagram. #cupcakesbysine og tag @cupcakedelightsbysine.

 

Blondies med karamelliseret chokolade og hindbær

9 stykker

170 g smør, smeltet

225 g brun farin

1 tsk vaniljepaste

1 stort æg

210 g kagemel (alm. hvedemel kan også bruges)

150 g GOLD chokolade, Callebaut (eller andet karamelliseret chokolade)

50 g frosne hindbær

Fremgangsmåde:

Forvarm ovnen til 160 grader. Beklæd en 20×20 cm form med bagepapir.

I en stor skål piskes sukker og smeltet smør forsigtigt sammen. Tilføj vaniljen og rør det i.

Tilføj ægget og pisk til det er inkoorpereret. Bland mel og chokoladestykker i dejen. Fold forsigtigt de frosne hindbær i dejen.

Hæld dejen op i den forberedte form og glat toppen med en paletkniv. 

Bag blondien i ca. 30 minutter eller indtil den er gylden i kanterne og en tandstik kommer ud med fugtige krummer. 

Lad den blive i formen mens den køler fuldstændig ned. Skær ud i stykker og server den, helst lun, med en kugle vaniljeis.

 

Indlægget indeholder reklame og/eller affiliate links.

 

 

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

11 − eight =


Translate »