Brownie med Nutella swirls og OREO

Brownie med Nutella swirls og OREO

Print This Post Print This Post

Brownie med Nutella swirls og OREO er perfekt til aftenens afsnit af den store bagedyst.

Er I klar bag skærmen når Bagedysten igen i aften ruller frem i tv? Jeg er!

Hvem holder I med??

Jeg har nogle favoritter allerede! Men bliver sjovt at se om det ændrer sig i aften.

Herhjemme er det altså en regel, at man skal spise kage når de nye afsnit af Bagedysten vises. Og idag har jeg en afsindig trang efter brownie! Hvorfor? spørger du. Hvorfor ik? svarer jeg. Brownie kan man altid klemme ned.

Lad mig endelig hører i kommentarfeltet hvad I skal nyde af lækkerier i aften.

Brownies med Nutella Swirls og OREO

 

Browniedej:
20×20 cm form

100 g mørk chokolade, jeg har brugt Callebaut

75 g smør

2 æg

200 g sukker

40 g mel

1/4 tsk salt

3 spsk god kakao

50 g mørk chokolade, hakket

50 g mælke chokolade, hakket

Derudover:

8 tsk Nutella

4 OREO

 

Fremgangsmåde:

Forvarm ovn til 180 grader.

Smelt chokoladen og smørret sammen over vandbad. Fjern fra varmen når det er smeltet sammen.

Pisk i mellemtiden æg og sukker sammen i en skål.

Vend den varme chokoladeblanding i æggemassen, hurtigt men forsigtigt.

Bland mel, salt og kakao sammen og sigt det i blandingen. Vend det i.

Tilføj den hakkede chokolade og vend det med rundt i dejen.

Kom i en 20×20 cm firkantet form.

Fordel de 8 tsk Nutella ud på brownien, og brug enden af en ske, til at swirle Nutellaen rundt.

Knæk OREOene i stykker og fordel. Giv dem gerne et lille tryk så de ryger lidt ned i.

Bag brownien i 22-24 min.

Lad den køle lidt af i formen inden den skæres ud.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 4 =