De nemmeste passionsfrugtstærter med marengs

De nemmeste passionsfrugtstærter med marengs

Print This Post Print This Post

Nogle gange vælger jeg altså også de nemme løsninger! Se her hvordan jeg har taget en færdiglavet tærtebund og givet den mit eget præg.

Dette indlæg indeholder reklame.

Jeg fik en dag en lækker pakke ind af døren. Jeg er nemlig med i et smagspanel for Karen Volf og efter at have lavet en blindtest for dem, fik jeg en lille pakke med forskellige lækkerier tilsendt. Og jeg er ikke for fin på den, jeg kan også sagtens ty til de nemme løsninger engang imellem, selvom jeg foretrækker hjemmelavet. 

Nå, men i denne pakke var der så de her mandelbunde..

De er VIRKELIG lækre og så synes jeg at formen var så sød! Jeg valgte at lave dem til en nem dessert til manden og jeg en dag, mums! De blev fyldt med Passionscurd og toppet med marengs. Få den nemme opskrift her!

Passionsfrugttærter med marengs

8 stk

Mandelbunde fra Karen Volf

1 portion Passionscurd (HER)

Marengs:

0,75 dl æggehvide

150 g flormelis, sigtet

Udstyr:

Sprøjtepose

Bladtyl

Fremgangsmåde:

Passionscurd:

Følg anvisningen i opskriften for passionscurd.

Marengs:

Pisk æggehviderne stive og tilfør den sigtede flormelis. Pisk til en stiv marengs i ca. 5 min.

Kom marengsen i en sprøjtepose med en bladtyl.

Samling:

Find mandelformene frem og fyld dem med passionscurden. Sprøjt marengsen smukt ud på curden. Brænd let med en gasbrænder.

BUM! Den nemmeste dessert!

Indlægget indeholder affiliate links.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 − eighteen =


Translate »