Hindbærkys

Hindbærkys

Print This Post Print This Post

Elegante kys med lidt hindbærsmørcreme imellem.. Så fine til et kagebord.

Dette indlæg indeholder affiliate links.

Marengs er og bliver bare en favorit hos mig, og udseendet, samt smagen kan varieres i det uendelige.

Disse er lavet med lækker hindbærsmørcreme mellem kyssene, virkelig lækkert.

DSC_0344

Marengs:
2 plader

150 g æggehvider

300 g sukker

lyserød pastafarve

Smørcreme:

150 g flormelis

60 g smør, stuetemp.

1 spsk hindbærpulver

 

Fremgangsmåde:

Marengs:

Tænd ovnen på 100 grader varmluft.

Kom en spiseske sukker ad gangen, op til hviderne, mens der piskes. Pisk godt imellem hver ske. Marengsen er færdig når du ikke længere kan føle sukkerkorn, når du gnider marengsen mellem to fingre.

Tag halvdelen af marengsen fra og kom i en anden skål. Indfarv forsigtigt den ene del med lidt lyserød farve. Kom de to masser i en sprøjtepose med en Wilton 2D stjernetyl, ved at placere sprøjteposen i en kande, og krænge posens sider nedover kanterne på kanden. Ved hjælp af en spatel, presses først den ene farve marengs til den ene side og derefter den anden farve marengs, til den anden. Sørg for at de to farver fordeler sig i hver deres side af sprøjteposen. Afsæt kys på 2 plader beklædt med bagepapir.

Bag i ovnen 1-1½ time. (husk ovne variere, de skal kunne slippe bagepapiret.) Lad køle af.

DSC_0350

Smørcreme:

Pisk smørret lyst og luftigt i ca. 5 min. Tilsæt flormelisen lidt ad gangen og pisk det godt. Tilsæt til sidst hindbærpulveret.

Kom cremen i en sprøjtepose og klip et lille hul i enden. Sprøjt nu cremen ud på et marengskys og saml med en anden.

Fortsæt til alle er samlet.

Opbevar i en lufttæt beholder, på køl.

 

 

Denne opskrift har jeg også udgivet på myweddingjournal.dk.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seventeen + seventeen =


Translate »