Brownie bidder med cream cheese topping

Brownie bidder med cream cheese topping

Print This Post Print This Post

En super nem og lækker lille bid, til kaffen eller som del af en dessert.

Er du til en rigtig snasket brownie? Jamen så er du kommet det rette sted! Denne lille brownie bid var en del af et lille “kage tapas” fad, som jeg serverede for gode venner. Jeg selv er ret vild med en helt snasket brownie, og når den så bliver toppet med en cream cheese creme, så er jeg ret så happy. 

Du kan også sagtens lave den som en hel brownie, og sprede toppingen ud over, det er også ret lækkert. 

Top den af med lidt friske bær, for at skabe lidt friskhed.

Dette indlæg indeholder reklame og affiliate links.

Brownie med cream cheese topping

Brownie:
20×20 cm form

100 g mørk chokolade, Callebaut

75 g smør

2 æg

200 g sukker

40 g mel, Finax Kagemel

1/4 tsk salt

3 spsk god kakao

50 g mørk chokolade, hakket el. knapper, Callebaut 

50 g mælke chokolade, hakket el. knapper, Callebaut

Cream cheese creme:

100 g flødeost, naturel

1,5 dl piskefløde

korn fra 1 vaniljestang

Pynt:

Friske hindbær 

Friske jordbær

Fremgangsmåde:

Brownie:

Forvarm ovn til 180 grader.

Smelt chokoladen og smørret sammen over vandbad. Fjern fra varmen når det er smeltet sammen. Pisk i mellemtiden æg og sukker sammen i en skål. Vend den varme chokoladeblanding i æggemassen, hurtigt men forsigtigt.

Bland mel, salt og kakao sammen og sigt det i blandingen. Vend det i. Tilføj den hakkede chokolade og vend det med rundt i dejen.

Kom i en 20×20 cm firkantet form, beklædt med bagepapir.

Bag brownien i 22-24 min og lad den køle helt af inden den udstikkes eller skæres. Jeg lavede mine ca. 5 cm i diameter.

Cream cheese creme og pynt:

I en skål piskes fløden til skum, sammen med vaniljen. Inden fløden er pisket sprøjtefast, kommes flødeosten i og piskes med. Pisk det hele, til det kan sprøjtes ud med en sprøjtepose.

Hæld cremen op i en sprøjtepose, med en 1B stjernetyl og sprøjt toppe på de udstukne/skårne browniebunde.

Pynt med friske bær. Opbevar på køl, lige indtil servering.

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sixteen + thirteen =


Translate »