Hindbær crumble snitter

Nemme nemme “snitter” der smager fantastisk!
Hvis du søger en super lækker, nem og ligetil opskrift, som de fleste kan være med på… Ja, så har du fundet den lige her. Dette er en fantastisk “snitte” der kan spises af store og små. Tag den med på skovturen, servér den en eftermiddag eller som dessert.
Hindbær crumble snitter
16 stykker
Fyld:
500 g frosne hindbær
130 g sukker
2 spsk hvedemel
1 spsk maizena
saft af 1 citron
1 tsk vaniljepaste
Crumble:
300 g havregryn
360 g hvedemel
300 g brunt farin
1 tsk bagepulver
300 g smør
1 tsk vaniljepaste
½ tsk salt
Fremgangsmåde:
Fyld:
Kom hindbærrene op i en stor si. Kom lidt varm vand over, til lige at skille hindbærrene fra hinanden. Lad dem stå i sien i ca. 1 time, og tø stille og dryppe af.
Hæld hindbærrene op i en skål, og rør dem sammen med de øvrige ingredienser. Stil fyldet til siden.
Crumble:
Forvarm ovnen til 175 grader.
Bland alle ingredienserne sammen i en skål, til det er store krummer. Pres 2/3 af crumblen sammen i en form på 33×23 cm (andet kan også bruges, bare det er deromkring – ellers husk at ændre bagetiden), foret med bagepapir. Bag i 10 minutter.
Tag bunden ud af ovnen, fordel hindbærblandingen på og drys med den resterende crumble.
Bag i 30 minutter. Lad køle af i nogle timer, eller stil på køl for at gøre det hurtigere, og skær derefter ud i “snitter”.
TIP:
Er også lækker direkte fra ovnen, med en god klat vaniljeis til.