Nemme müslibarer

Når det skal være nemt til madpakken eller on the go.
Nu får I min opskrift på müslibarer, som JEG synes de skal være. En blanding af sprøde og chewy, med knas og sødme og med til at mætte. De er et hit herhjemme og tager ikke lang tid at bikse sammen.
Du kan variere dem, til lige netop de ting DU kan lide, eller lige har hjemme – det er det fantastiske med müslibarer.
Müslibarer
1 dåse kondenseret mælk
70 g kokosmel
200 g havregryn
25 g poppet quinoa
25 g hakkede hasselnødder
50 g hakkede mandler
30 g finthakket chokolade, mørk
15 g kakaonibs
1 tsk vaniljepaste
+
150 g mørk chokolade
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 130 grader og beklæd en 20×30 cm form med bagepapir.
I en skål blandes kokos, havregryn, poppet quinoa, hasselnødder, mandler, kakaonibs og finthakket chokolade i en skål. Tilsæt vanilje og den kondenserede mælk. Rør godt rundt i blandingen, og vær sikker på, at den kondenserede mælk er godt fordelt.
Fordel blandingen i den forberedte form og pres det sammen.
Bag i 1 time, til massen er gyldenbrun. Lad dem køle en 15-20 minutter og skær dem ud.
Smelt chokoladen og dyp muslibarene heri.
Opbevar i en tætsluttende beholder.