30 års fødselsdag og lidt tanker

30 års fødselsdag og lidt tanker

For lidt tid siden blev min søde mand, Jesper, 30 år gammel. Det blev selvfølgelig fejret på bedste manér, med alt hvad der hører til.

Egentlig vil jeg gerne lige starte ud med at sige, at jeg har været meget stille… både her og på min Instagram. Jeg har haft brug for at trække stikket efter en meget travl periode, samt været ramt af sygdom, en 4-årig der kræver min tid og en mand der arbejder meget. Som nogle af jer måske husker, er jeg voksenelev ved Retten, og står og skal til fagprøve lige om lidt, så her har meget af mit fokus også været. 

Desuden er alt det her Corona-halløj, en buzzkill for bagelysten! Jeg mister motivationen til at stå i køkkenet og kreere, når alt man hører om, er smittefarer, sygdom og PAS PÅ! Lige pt. sidder jeg, som mange andre danskere, og arbejder hjemmefra. Bortset fra, at jeg er hjemme med Oliver på 4 år, Jesper arbejder konstant (han arbejder ved Kiilto Clean i Assens, som laver håndsprit – tak for indsatsen til alle derude!) og jeg har svært ved at finde timerne i døgnet. Dette post bliver skrevet kl 2 om natten, fordi jeg ikke kan sove. Forhåbentligt bliver det snart bedre for os alle! 

Tak for at I stadig følger med, selvom jeg ikke er så god til at give lyd fra mig!

NÅ, som sagt, så blev min søde mand Jesper, 30 år i februar – og sikke en skøn dag vi havde! 

Vi holdte en dag, lige i Jesper’s ånd. Det vil sige, at vi holdte det om dagen, hvor der var plads til store og små. Simpelthen så skønt! 

Da jeg spurgte Jesper hvad menuen skulle være, sagde han “mit ynglings mad!” Så buffeten bestod af:

Tarteletter med høns i asparges

Sliders med pulled pork og ølmarinerede rødløg

Taco og Tortillas

Salatbar, kyllingespyd, pizzasnegle

I nogles øjne, måske en lidt sjov kombination – men jeg kan love jer for, at der var nogle meget lykkelige gæster. 

Da det så kom til kagebordet, var det en helt anden snak! Det er ingen hemmelighed, at jeg er gift med en mand, der ikke er synderligt kageglad… Så at skabe et kagebord (for altså, et kagebord skal der være når man er gift med mig!) var klart en udfordring! MEN… Så er det jo godt at jeg kender min mands smagspalette ret godt, og har en meget ivrig 4 årig – kageglad – dreng, som var god til at komme med massere af ideer! 

Så det lækre kagebord bestod af:

Cheesecake med rabarbertopping – inspireret af Mette Skutter Cakes

Frisk frugtsalat (Jesper kalder det Misk Mask) 

Banankage med mælkechokoladecreme – opskrift her

Citronkage med birkes og flødebolleskum – opskrift kommer

Cookies – opskrift her 

Mini donuts dyppet i chokolade – opskrift kommer

Der var nogle meget glade gæster kan jeg godt love jer! Og da jeg føler jeg kender mine læsere/følgere ret godt, vil jeg da også lige vise jer lidt fra af den lækre kagebuffet.

Det følgende indeholder reklame/affiliate links markeret med *, i samarbejde med Kageoplevelser.dk.

-Jeg vil på forhånd gerne undskylde for billedkvaliteten, det er taget til festen-

 

      



 

 

 

 

De skønne serveringsglas er fra Kageoplevelser.dk. Jeg havde valgt to forskellige størrelser. Den ene til cheesecaken*(reklamelink) og den anden til Misk Mask*(reklamelink). Derudover blev en del af kagerne serveret på store sølvfade i pap * (reklamelink) – som til min store overraskelse faktisk kan genbruges – hvis altså ikke man skærer for meget i dem! Det samme gør sig gældende for glassene. Hvis du skyller de af i hånden, kan de faktisk sagtens genbruges! 

Donut-stativet fandt jeg på nettet, den var ret kedelig, så gav den selv lidt glitter. Vi kørte blå og sølv som farvetema. Det vakte altså kæmpe glæde hos ungerne især, at besøge det lækre stativ. 

Jeg skal nok lave endnu et indlæg. hvor jeg går mere i dybden med de forskellige ting. Nu havde jeg bare lige behov for at tjekke ind. 

Pas godt på jer selv derude. 

Sine.

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × four =


Translate »