Forsømmelse, Barnedåb og Kagebord!

Forsømmelse, Barnedåb og Kagebord!

Jeg har det så skidt! For nøj hvor har jeg forsømt bloggen længe nu! 

Meeen, det der med at blive mor har altså slugt en hel del af min tid – og med en lille dreng der mente at han gerne ville hænge på mor så snart hun gerne ville i køkkenet… Ja så har det ikke været nemt!

Samtidig med det, så har vi kun én computer her i hustanden, og den er kun hjemme om aftenen.. Hvor bebs gerne vil have sin mor, haha. Så det har ikke været så nemt for mig at kunne lægge noget op! Derfor skylder jeg jer nu en del opskrifter! Og det skal i nok få inden for den næste uges tid! I promise!!

Men jeg har i hvert fald ikke kedet mig de sidste par måneder! Jeg har hænderne fyldt med min lille dreng, et hjem der skal holdes nogenlunde rent, en hund der gerne vil have opmærksomhed og ham der jeg kalder min kæreste, som også mener at der skal gå lidt opmærksomhed til ham! OG, så har jeg gået og planlagt barnedåb.

Vi fejrede i søndags at vores dreng fik sit navn, Oliver.
Det var en helt fantastisk dag, med en masse skønne mennesker, lækker mad, gode gaver og selvfølgelig et overdådigt kagebord fra min hånd!

DSC_0085 (2)

Jeg har glædet mig til at dele opskrifter og ideer med jer! Derfor vil jeg lave nogle indlæg der kommer til at omhandle barnedåben, hvor jeg deler mine ideer, tanker, opskrifter og selvfølgelig lækre billeder! 

Jeg håber meget at I vil følge med, selvom jeg har forsømt jer lidt!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 − 7 =


Translate »