Anmeldelse af Cakesandmore.dk

Anmeldelse af Cakesandmore.dk

Læs med, på min anmeldelse af webshop og butik, Cakesandmore.dk

Som noget nyt, vil jeg begynde at komme med mine anmeldelser, af webshops som jeg ynder at benytte.

Jeg vil starte ud med min absolutte ynglings kage-webshop/butik. Cakesandmore.dk. Og hvorfor er jeg så glad for den, tænker I nok? Jo, det skal jeg fortælle jer!

Der er faktisk flere grunde til at jeg er vild med lige netop denne webshop.

 1. De har et kæmpe udvalg – Og er der noget man ikke kan få, går de langt for at forsøge at få det hjem!
 2. Deres hjemmeside – Den er nem, overskuelig og simpelthen så fin.
 3. De har en fysisk butik – Den hyggeligste lille butik, ude på landet i Brobyværk på Fyn. Så skøn!
 4. De har den allerbedste service – Der er ikke en finger at sætte på servicen i butik eller webshop!
 5. Både webshop og butik er indbegrebet af hygge – ligesom kage!

Men lad mig uddybe lidt.

      

Når man kommer kørene igennem den lille by Brobyværk (ikke langt fra Odense), og fortsætter lidt længere ud, rammer man butikken “Cakesandmore”. Man kører op af den lille grusvej og bliver taget godt i mod af Marie. Marie er ejeren og man kan mærke at butikken og shoppen er hendes hjertebarn. Hun elsker det! Og det gør at man selv elsker det liiiiige en tand mere. Man føler sig med det samme velkommen i hendes butik, en butik, som holder åben efter aftale – så husk at skrive eller ringe til dem først – så I er sikre på at de er der. Tro mig, man vil gerne besøge denne hyggelige lille butik! Marie nyder når kunderne kommer, om det så bare er for at hente deres pakker, se produkterne inden et køb eller få kyndig råd og vejledning, jamen så er hun klar.

Jeg elsker personligt at købe mine ting i en fysisk butik, for der kan man have tingene mellem hænderne, se detaljerne og fornemme størrelsen. Dermed ikke sagt at jeg køber RIGTIG MEGET på nettet! ups!

Cakesandmore.dk er en super fin hjemmeside, som er overskuelig og nem at finde rundt på. Siden er proppet med lækre varer, især også specielle varer, hvilket er det jeg er vild med. Hos dem, finder du ikke kun tre slags chokolade, nej du finder en masse forskellige produkter fra Callebaut. Nyere varer, som GOLD chokoladen, fantastiske produkter, som chokoladeovertræk til is (kæmpe fan btw!) og det lækreste pynt, forme osv. Du kan få det hele – og hvis ikke, kan jeg love dig for at Marie straks undersøger om det er noget hun kan få hjem. For hende er kunderne det vigtigste, og det kan man virkelig mærke når man er der. 

      

Du kan finde produkter til fondantkager, moussekager, chokolade, cupcakes osv. osv.

Ved I hvad jeg specielt godt kan lide? Deres sektion med “Datovarer”. De går nemlig ikke ind for madspild – og som alle andre butikker der handler med fødevarer, jamen så kan det jo gå hen og nærme sig en sidste salgsdato, uden egentlig at fejle noget! Her sælger de ud af deres datovarer, til en billig pris! Så er du ude efter et godt tilbud, så hold godt øje med denne sektion – der er altid noget lækkert på hylden, og hvis man ved at det alligevel skal bruges inden for en overskuelig fremtid, så køb det da for dælen og hjælp med at bekæmpe madspild! 

Elsker I ikke også bare, når I har bestilt noget på nettet, og det så kommer i lækker indpakning? Det gør jeg i hvert fald! Jeg husker den allerførste gang jeg havde købt noget hos Cakesandmore.dk, og pakken kom (lad os indse det, det er ligesom juleaften, selv om man ved hvad man har bestilt), for da jeg åbnede var alt lagt sirligt i kassen. Nogle af tingene indpakket i fint silkepapir, med et lille klistermærke med deres logo på, der er kræset om det. Og så det jeg elsker allermest, en lille fin pose med chokoladekugler eller chokoladeknapper, med en fin lille sløjfe på, og en personlig hilsen. Dét er jeg vild med. Det er HYGGE – og jeg er en sucker for hygge!

Jeg er inderligt, kæmpe fan af Cakesandmore.dk, Marie og den lille butik. I tænker nok, “ja ja, mon ikke du har fået penge for at sige alle disse søde ting?” eller “I har nok skrevet det her sammen” – men nej, jeg har hverken fået penge eller skrevet dette med Cakesandmore.dk, det er min hjerteligste anbefaling, af en fantastisk virksomhed, som jeg gerne vil dele med alle jer! For tænk nu, hvis der sidder nogle derude, som ikke kendte dette skønne sted, men hvor det var alt de lige manglede??? 

Som sagt, kan jeg kun give mine hjerteligste anbefalinger til Cakesandmore.dk.

Jeg giver Cakesandmore.dk, 5 cupcakes ud af 5!

 2 thoughts on “Anmeldelse af Cakesandmore.dk”

 • Ih jeg er så enig!
  Sidder og nikker og klapper i mine små kageglade hænder.
  Du beskriver Maries butik meget præcist og selv om jeg kun har besøgt den fysisik én gang (bor I Odense så måtte bare forbi) kan jeg ikke være mere enig.
  Webshoppen er lige så god og tingene er bare i orden. Gode, præcise beskrivelser, god service og man kan bare mærke at butikken er et hjertebarn.
  Dejlig anmeldelse og også 5 (nydeligt dekorerede) cupcakes herfra

  Knus

  • Kære Laura

   Dejligt at høre at du er enig – det er så dejligt når man som kunde bare går derfra med en dejlig følelse 😍

   Tak for dit input, gør mig glad at du har læst med ❤️
   Knus Sine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen − nine =


Translate »