Gold Milkshake

Gold Milkshake

Tror jeg har fået en ny favorit milkshake.

Jeg elsker en god milkshake om sommeren, og håber at kunne dele flere af mine yndlings med jer her på bloggen. Har allerede delt min OREO-milkshake for nogle år siden, den er altså stadig en vinder her i familien.

Denne lavede jeg faktisk sidste år (det er da næsten flot at jeg får den delt nu, ikk?), som en del af en GOLD-challenge fra Callebaut. Jeg er ambassadør for Callebaut, og har været det i nogle år nu. Det er jeg virkelig glad og stolt over at være en del af. 

Dette indlæg indeholder reklame for Callebaut og Odense Marcipan, samt reklamelinks markeret med *. 

Gold Milkshake

1 person

1 kugle vaniljeis

2 dl mælk

50 g Gold chokolade, Callebaut* (reklamelink)

2 isterninger

Derudover:

Flødeskum

Karamelsauce, Odense Marcipan

Salted Caramel Crisp Pearls, Callebaut

25 g Gold chokolade, Callebaut

Fremgangsmåde:

Kom mælk og 50 g Gold chokolade i en lille gryde og varm det forsigtigt op ved lav varme, til chokoladen er smeltet ud i mælken. Lad det køle helt af. 

Gør glasset klar til milkshaken. Kom karamelsauce op af kanterne på indersiden af glasset. Smelt de 25 g chokolade og dyp toppen af glasset heri.

I en blender kommes den afkølede chokolademælk, vaniljeis og isterninger. Blend sammen til det er cremet. Hæld i glasset. Top den af med flødeskum og Crisp Pearls.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × four =


Translate »