De lækreste chokolademuffins!

De lækreste chokolademuffins!

Print This Post Print This Post

ENDELIG!

Endelig fandt jeg den (i mine øjne) perfekte chokolademuffins!

De er sprøde udenpå, og svampet indeni. Den indeholder både mørk, lys og hvid chokolade.. Og karamel!  Mums!

De er helt fantastiske.

Jeg elsker en god muffin, og har ledt længe efter en opskrift jeg synes der var rigtig, så jeg arbejdede mig frem til denne skønne sag. Og så er den ufattelig nem og hurtig!

God fornøjelse!

Ingredienser

Muffins:
12 store 

250 g mel

225 g sukker

50 g kakao

1 tsk natron

1 tsk vanillesukker

1,25 dl mælk

2,5 dl creme fraiche

2 æg

100 g smeltet smør

30 g hvid chokolade, groft hakket

30 g mørk chokolade, groft hakket

30 g lys chokolade, groft hakket

30 g karamel, i små stykker

 

1241014_10203784773731826_919853585_n

Fremgangsmåde:

Forvarm ovn til 200 grader.

Hak chokoladen groft og skær karamellen i små tern.

Bland alle de tørre ingredienser i en skål, og tilsæt chokolade/karamel tilbage. Hold en smule tilbage, til topping.

Bland alle de våde ingredienser i en anden skål, og pisk kort med piskeris, til massen er ensartet.

Hæld den flydende masse over i de tørre ingredienser, og brug nu her en dejskraber til at mænge dejen med. Fold til det hele er godt blandet sammen, og der ikke ligger melklumper.

Kom dejen i muffinsforme, så de er højst 2/3 fyldt.

Drys med den chokolade/karamel der blev sat til side.

Bag dem i 15-17 min.

11103908_10203784774291840_147216287_n

Uhm, de er fantastiske siger jeg bare!

11092731_10203784773651824_701418221_n



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × three =


Translate »