Chewy M&Ms cookies
Fordi cookies altid er sagen.
Der er ikke mange ting der kan slå en god cookie – og topper med den lige med lidt M&Ms, får man ekstra knasende chokoladestykker med i. Det er virkelig lækkert!
Derudover er cookies jo noget af det nemmeste man kan lave i det søde køkken og alle kan være med. Selv de små poder.
M&Ms Cookies
ca. 30 stk
115 g smør, stuetemp.
115 g sukker
100 g brun farin
1 stort æg
1 tsk vaniljepaste
170 g hvedemel
½ tsk natron
75 g Chocolate chunks, Odense
150 g M&Ms
50 g havregryn
Fremgangsmåde:
Forvarm ovn til 180 grader (170 grader varmluft).
Rør smør, sukker og brun farin sammen til det er luftigt og cremet. Tilsæt æg og vanilje og rør det godt sammen.
Bland mel, natron og salt sammen i en lille skål. Bland det i sukkerblandingen og rør sammen i ca. 1 minut, til det har samlet sig. Tilsæt chokolade chunks, M&Ms og havregryn, og rør det i med en dejskraber.
Placer 8-10 cookiekugler på 3 papirbeklædte bageplader ved hjælp af en cookiescoop eller evt. brug en spiseske.
Bag en plade af gangen (medmindre det er varmluft) i 11-13. Lad dem hvile lidt på bagepladen, inden de flyttes til en rist til afkøling.
TIP: Kan fryses både før og efter bagning.