Buttercream Frosting

Buttercream Frosting

Print This Post Print This Post

Dette er min grundopskrift på en såkaldt “buttercream” frosting.

Normalt bryder jeg mig ikke om smør baseret frostings, men denne er jeg vild med. Jeg bruger den til mange af mine cupcakes og til opsmøring af kager.

Man kan sagtens bruge andre mærker end Lurpak, det er bare min favorit og den jeg altid bruger.

Frosting:
til 12 cupcakes

  • 250 g Lurpak, blødt
  • 500 g Flormelis, sigtet
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1-2 spsk mælk 

Fremgangsmåde:

  • Pisk smør lyst og luftigt i en rørmaskine til den er helt glat og fin.
  • Tilsæt vaniljen og pisk det med.
  • Tilsæt nu det sigtede flormelis, lidt ad gangen. Lad massen piske grundigt imellem, så du får en lækker luftig frosting. Tilsæt også mælken.
  • Fyld i en engangssprøjtepose med en tyl og dekorer.
  • Frostingen kan farves i lige den farve du ønsker, eller være som den er. Til at farve med, vil jeg anbefale pastafarver, som disse.

 

 

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − 4 =


Translate »