De lækreste chokolademuffins!
ENDELIG!
Endelig fandt jeg den (i mine øjne) perfekte chokolademuffins!
De er sprøde udenpå, og svampet indeni. Den indeholder både mørk, lys og hvid chokolade.. Og karamel! Mums!
De er helt fantastiske.
Jeg elsker en god muffin, og har ledt længe efter en opskrift jeg synes der var rigtig, så jeg arbejdede mig frem til denne skønne sag. Og så er den ufattelig nem og hurtig!
God fornøjelse!
Ingredienser
Muffins:
12 store
250 g mel
225 g sukker
50 g kakao
1 tsk natron
1 tsk vanillesukker
1,25 dl mælk
2,5 dl creme fraiche
2 æg
100 g smeltet smør
30 g hvid chokolade, groft hakket
30 g mørk chokolade, groft hakket
30 g lys chokolade, groft hakket
30 g karamel, i små stykker
Fremgangsmåde:
Forvarm ovn til 200 grader.
Hak chokoladen groft og skær karamellen i små tern.
Bland alle de tørre ingredienser i en skål, og tilsæt chokolade/karamel tilbage. Hold en smule tilbage, til topping.
Bland alle de våde ingredienser i en anden skål, og pisk kort med piskeris, til massen er ensartet.
Hæld den flydende masse over i de tørre ingredienser, og brug nu her en dejskraber til at mænge dejen med. Fold til det hele er godt blandet sammen, og der ikke ligger melklumper.
Kom dejen i muffinsforme, så de er højst 2/3 fyldt.
Drys med den chokolade/karamel der blev sat til side.
Bag dem i 15-17 min.
Uhm, de er fantastiske siger jeg bare!