Cream cheese frosting
Denne Cream Cheese frosting er skøn! Den er så amerikansk som den kan blive, og super lækker!
Det er VIGTIGT VIGTIGT VIGTIGT at man ikke bruger en light flødeost, det skal være fuldfed. Hvis man bruger light, bliver den til vandet sjask!
Ingredienser
Frosting:
Til 12 cupcakes
225 g flødeost naturel, stuetemperatur
60 g smør, stuetemperatur
240 g flormelis
2 spsk. fløde eller mælk
1 tsk. Vaniljeekstrakt
Fremgangsmåde:
Ved hjælp af spatelen på røremaskinen, røres smøren sammen, ved medium hastighed, indtil de er blødt, og rør det derefter ved høj hastighed i ca 5 min.
Tilføj flormelisen og 1 spsk. Fløde/mælk. Pisk i 2 minutter. Tilføj vaniljen og 1 spsk. Fløde/vanilje mere (hvis nødvendigt).
Tilføj flødeosten og rør til det kun lige er blandet sammen med smørret og flormelisen.
Nu er den klar.
Har du en fremgangsmåde på hvordan man laver det fine blomster look :-)?
Hej 🙂
Hvis du søger på youtube under noget som “cupcake frosting 1m wilton rose” eller “easy cupcake rose frosting” kommer der nogle gode videoer op 🙂 det er super nemt at lave.
knus