Blød ganache

Blød ganache

Print This Post Print This Post

Lækker ganache, som f.eks pynt til cupcakes. 

Nemt, lækkert og hurtigt klaret!

Jeg bruger denne ganache, til pynt til cupcakes og kager. Den smager rigtig lækkert, kræver kun lidt køletid.

 

Ganache:

100 g mørk chokolade, af god kvalitet

1 dl piskefløde

1 spsk honning

Fremgangsmåde:

Kom de tre ingredienser i en lille gryde, og smelt dem sammen over middelvarme. Rør undervejs, for at få en fin og blank ganache.

11938936_10204687390056670_863942351_n

Rør til blandingen er jævn, blank og tyknet.

Hæld op i en ren skål og læg film helt ned til ganachen, for at undgå der dannes skind. Lad ganachen køle ned ved stuetemperatur.

Brug som “drizzle” på cupcakes.

11942407_10204687384656535_854559310_o

Eller brug den som lækker pynt på kager.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × one =


Translate »