Chokolade cupcakes med squash

Chokolade cupcakes med squash

Print This Post Print This Post

Chokolade cupcakes med squash? Jeps den er god nok og ved I hvad… De er himmelske! Som i helt vildt gode!

De her cupcakes er nok blevet en ny favorit herhjemme! Selv manden spiser dem. De er så gode og fugtige, fyldt med smag og helt igennem lækre. PRØV DEM!

Jeg er begyndt at være helt vild med squash i både madlavning og i bagning, de giver så meget lækker fugt til tingene, uden man kan mærke at de er tilstede. Jeg har mange mange ideer med squash i det søde køkken, jeg skal have testet!

De her cupcakes er SÅ lækre! Skøn fugtig chokolade kage med cremet chokoladesmørceme… Jep, it’s a keeper!

Cupcakes:

18-20 stk

115 g smør, stuetemp.

120 ml rapsolie

345 g sukker

1 tsk vaniljeekstrakt

1 tsk natron

½ tsk bagepulver

1/4 tsk salt

2 store æg

113 g creme fraiche

50 g mayonnaise

300 g hvedemel

75 g kakao

5 dl revet squash

100 g chokolade, hakket

 

Frosting:

250 g smør, stuetemp.

500 g flormelis

4 spsk kakao

100 g mørk chokolade, smeltet

 

Fremgangsmåde:

Cupcakes:

I en skål til røremaskinen, kommes smør, olie, sukker, vaniljeekstrakt, natron, bagepulver og salt. Rør det sammen med spaden/spatelen, til det bliver lyst og luftigt.

Rør æggene i ét ad gangen.

Tilføj creme fraiche, mayonnaise og kakao til blandingen og rør det sammen.

Tilføj melet og rør til det er en glat dej.

Hak chokoladen og riv squashen. Fold dem hakkede chokolade og det revne squash i, med en dejskraber.

Fyld dejen i forme 3/4 op. Varm ovnen til 170 grader (almindelig ovn) Bag 25-30 min eller indtil en tandstik kommer ud med en lille smule fugtige krummer på.

Lad cupcakesne køle helt af.

 

Frosting:

Når cupcakesne er helt afkølet, laves frostingen.

Smelt chokoladen over vandbad og lad det køle af.

Kom smørret op i skålen til røremaskinen og pisk det med piskeriset i 5 min tid, til det er helt lyst og luftigt.

Sigt flormelisen og tilføj det lidt ad gangen til smørret. Når al flormelisen er tilføjet piskes der på højeste hastighed i et par minutter.

Skru helt ned og tilføj kakaoen lidt efter lidt.

Tilføj den smeltede chokolade og pisk det med.

Kom frostingen i en sprøjtepose med en tyl.

Frost cupcakesne.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × five =


Translate »