Red Velvet Cupcakes

Red Velvet Cupcakes

Print This Post Print This Post

Red velvet er en favorit hos mig! De er så lækre!

Dette indlæg indeholder sponsoreret indhold.

Nogle gange skal en cupcake bare være simpel, lækker og fuldstændig uimodståelig! De her red velvet cupcakes er fantastiske og super simple at lave!

De smukke skærebræt de er serveret på, er fra RAW linjen af AIDA, og jeg ELSKER den! Det er de smukkeste skærebrætter/serveringsbrætter! 

Cupcakesne står nøgne og fine, men de er jo selvfølgelig bagt i de lækreste papforme fra www.cups4cakes.dk. mine ultimative favoritforme. Jeg synes bare at den røde farve skulle have lov at komme til sin ret med disse cupcakes! 

Red Velvet Cupcakes

Cupcakes:
12 stk

55 g smør, stuetemp.

150 g sukker

1 æg

2½ spsk kakao

1/4 tsk rød pastafarve

½ tsk vaniljeekstrakt

120 ml kærnemælk

145 g hvedemel

1/4 tsk salt

½ tsk natron

1½ tsk hvid eddike

      

Cream cheese frosting

200 g smør, stuetemp.

150 g flødeost naturel, stuetemp

450 g flormelis

1 tsk vaniljeekstrakt

 

Pynt:

friske hindbær

rød skovsyre

Fremgangsmåde:

Cupcakes:

Forvarm ovn til 175 grader og forbered forme.

Rør smør og sukker lyst og luftigt i ca. 3 minutter, med spatelen på røremaskinen, ved medium hastighed. Skru op til høj hastighed og tilføj ægget. Skrab siderne og bland til det er samlet.

I en lille skål blandes kakao, vaniljeekstrakt og rød farve sammen til en tyk pasta. Tilføj det til smørblandingen og rør til alt er farvet. Skru mixeren ned til laveste hastighed og tilsæt langsomt halvdelen af kærnemælken. Tilsæt halvdelen af hvedemelet og bland til det er godt kombineret.

Skrab skålens sider og tilføj det resterende kærnemælk og mel, og tilsæt samtidigt natron.

Pisk ved høj hastighed til alt er samlet.

Skru igen ned til lav hastighed og tilføj salt og eddike. Skru op og bland til alt er glat og kombineret.

Fordel dejen i formene og bag i ca. 20-25 min, indtil en tandstik kommer rent op.

Lad dem køle af i formen i ca. 10 minutter, og flyt derefter til en rist.

     

Cream cheese frosting:

I en rørekedel, piskes smørret lyst og luftigt i ca 3 min. Tilføj flormelis lidt ad gangen og pisk det hele luftigt, til en god smørcreme.

Tilsæt vaniljeekstrakt og flødeost og pisk hurtigt sammen – PAS PÅ med at piske for meget! Det skal kun lige være kombineret.

Kom frostingen i en sprøjtepose med en glat tyl og frost kagerne. Pynt med rød skovsyre og friske hindbær.

Stil kagerne på, køl indtil 20 min inden servering eller server med det samme.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 − 3 =


Translate »