Nutella Panna Cotta
Nutella panna cotta… Ja, du hørte rigtigt… Og ved du hvad? Det er SÅ lækkert og nemt!
Jeg elsker den cremede lille dessert. Den gør mig decideret glad i låget. Derfor blev jeg nødt til at lave en version med Nutella, som jeg også har en kæmpe svaghed for! Så er man VILD med Nutella er denne panna cotta sagen! Smagen er intens og så er den fløjlsblød som bare pokker!
Er du også glad for Nutella? Så tag evt. et kig på denne brownie med Nutella swirls og oreo eller disse banan cupcakes med Nutella frosting.
Her får du mit bud på din næste dessert med den skønne cremede Nutella!
Nutella panna cotta
(giver 4-6 portioner)
2 dl piskefløde
1 dl mælk
1,5 dl Nutella
1 tsk vaniljesukker
1 tsk kakao
2,5 blade husblas
Pynt:
Friske hindbær
Chokoladepynt
Guld flager
Fremgangsmåde:
Læg husblas i blød i rigeligt koldt vand, i ca. 15 minutter.
Kom fløde, mælk, Nutella, vaniljesukker og kakao i en gryde og bring det til kogepunktet. Fjern fra blusset. Vrid husblassen for vand og tilsæt husblassen til den varme flødemasse.
Hæld den varme panna cotta gennem en si, op i en kande. Lad den køle ved stuetemperatur i 10 minutter. Find i mellemtiden de ønskede glas eller skåle frem.
Hæld panna cottaen op i glassene eller skålene og stil dem på køl i 4-6 timer.
Pynt til sidst med friske hindbær.