Giftige Æbler

Giftige Æbler

Print This Post Print This Post

Happy Halloween!

I år har jeg virkelig tænkt over hvad jeg kunne finde på at lave.. Når man vandrer rundt med en kæmpe mave, gravid i 31. uge og desværre har en krop der ikke er ligeså frisk som ens hovede er, skulle der planlægges lidt.

Det skulle være nemt, noget man kunne lave med sine børn her i weekenden og så skulle det være lidt hyggeligt.

Én af de ting jeg har valgt at lave, er disse Giftige Æbler! Og de er virkelig nemme at lave.

 

Giftige Æbler:

6 Pink Lady æbler

270 g Sukker

110 g Glukose sirup

20 g sød lakridssirup, fra Johan Bülow

120 g Vand

1 tsk Sort gel farve

 

Derudover:

6 Pinde (træ grillspyd)

Sukkertermometer

 

Fremgangsmåde:

Vask æblerne og tør dem grundigt af.

Sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stik pinden godt i æblet, så den hænger godt fast. Det er vigtigt at passe på æblet ikke ryger af, når det skal dyppes i karamellen.

æble

Kom sukker, glukose sirup, lakridssirup og vand i en kasserolle. Varm op ved medium varme og sæt sukkertermometeret ved. Det tager noget tid at varme op. Lad temperaturen stige til 140 grader, uden omrøring. Pas på når du arbejder med den varme sukker.

Fjern gryden for varmen, fjern termometeret og tilføj den sorte farve. Drej gryden og ryst den lidt, for at blande farven i karamellen.

ny1(2)

Tag ét æble, jeg holder på pinden, tæt nede ved æblet, for at undgå at pinden knækker. Dyp og drej æblerne i den nu sorte karamel. Bank den overskydende karamel af, pas på at æblet ikke falder af pinden. Stil på bagepladen med bagepapir og lad størkne.

Fortsæt med de andre æbler.

Enjoy!

DSC_0049 (2)

Dette er et Sponsoreret indlæg.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fifteen − 6 =


Translate »