Røde marcipankugler
Marcipan kan jeg simpelthen ikke få nok af her i julen! Dog synes jeg tit det bliver meget af det samme! Så i år har jeg lavet en ny udgave, som nok bliver fast herhjemme!
Som jeg har nævnt nogle gange efterhånden, er min kæreste liiiidt besværgelig på sukkerfronten.. MEN, de her marcipankugler, fik dælme hurtigt ben at gå på! Hvilket jo er fantastisk!
Så jeg må hellere dele opskriften med jer.
Marcipankugler:
16 stk.
200 g ODENSE ren rå marcipan
50 g ODENSE skovbær marcipan
Frysetørret solbær pulver (min er fra Mill Mortar)
Fremgangsmåde:
Del skovbærmarcipanen i 16 stykker, og rul hvert stykke til en lille kugle. Sæt til side, tildækket, så det ikke tørre ud.
Del nu også den almindelige marcipan i 16 stykker. Dæk det til ligesom skovbærmarcipanen, så det ikke tørre imens der arbejdes.
Tag et stykke marcipan og tryk det flat i hånden. Læg kuglen af skovbærmarcipan i midten og pak den ind i marcipanen. Rul til en rund kugle, så skovbærmarcipanen er gemt inde i den rå marcipan.
Rul dem direkte i solbærpulveret, inden marcipanen begynder at danne en tør skorpe. Fortsæt til alle er færdige.
Opbevar ved stuetemp, eller på køl.
Dette er et sponsoreret indlæg.