Nytårs cupcakes

Nytårs cupcakes

Print This Post Print This Post

Rigtig godt nytår alle sammen!  Er i klar til 2016? Det er jeg!

Så er det i morgen at vi skriver årets sidste dag! Jeg synes dette år er fløjet afsted!

Jeg har valgt at lave lækre cupcakes til nytår, med hindbær og hvid chokolade, toppet af med blød marengs <3  Én af mine ultimative favoritter!

DSC_0065

Dem kan i nemt nå at lave til årets sidste og mest festlige aften!

Jeg har lavet dem både med sølv og med guld pynt, så alt efter hvad der passer ind i jeres aften, kan i jo lave 🙂

Cupcaketopperne har jeg selv kreeret og har selvfølgelig lavet så i bare kan printe dem ud og klippe dem.  Download PDF her.
Derudover skal der bare bruges trægrillspyd (jeg har halveret mine), dobbeltklæbende tape/lim og så lidt karton til bagsiden.

Klip mærkerne ud og klip karton der passer til i størrelsen. Kom dobbeltklæbende tape på kartonet, læg pinden på. Kom dobbeltklæbende tape på mærkaten og pres den ned på kartonet, så pinden ligger i midten. Bom, så nemt er det. Så er de klar til at komme i kagerne!

DSC_0068

Cupcakes:
12 stk.

160 g hvedemel

2 spsk Maizena

1 1/4 tsk bagepulver

½ tsk natron

½ tsk salt

2 store æg

150 g sukker

½ stang vanilje

1,25 dl neutral olie

1,25 dl kærnemælk

200 g frosne hindbær

100 g hvid chokolade, hakket

Frosting:

Denne marengsfrosting.

Krymmel til pynt

DSC_0019

 

Fremgangsmåde:

Forvarm ovn til 170 grader varmluft.

Bland mel med maizena, bagepulver, natron og salt. Sæt til siden.

Pisk æggene hurtigt sammen i ca. 3 min. Tilføj sukkeret og vaniljen og pisk yderligere 1 minut.

Tilsæt nu olien og pisk denne med æggesnapsen i ca. 1 minut. Sæt herefter farten ned på din røremaskine/elpisker.

Tilføj halvdelen af melblandingen og pisk til det er godt blandet. Kom halvdelen af kærnemælken ved og pisk med. Fortsæt med det sidste mel og kærnemælk. Så snart dejen er glat og fin, er den færdig!

DSC_0052

Kom papirsforme op i en metalmuffinform og kom dejen heri. Skal kun fyldes halvvejs op.

Kom de frosne hindbær og lidt hakket hvid chokolade på hver kage.

Bag i 12-14 min. (i min ovn får de 14 min).

Lad kagerne køle lidt af i formen inden de tages ud. Lad herefter køle helt af og frost dem med marengsfrostingen og pynt med krymmel.

Kom de hjemmelavede cupcaketoppers i kagerne og server til årets sidste aften <3

DSC_0036

Hav et fantastisk godt nytår! Pas på jer selv derude!

Tak for dette år, ser frem til det næste <3



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 − two =


Translate »