Banan cupcakes med Nutella frosting
Disse banan cupcakes er spækket med chokoladestykker og toppet med en cremet Nutella frosting. Det er ret mums, just saying!
Dette indlæg indeholder affiliate links.
Hvis jeg gerne vil glæde min kommendemand herhjemme, så skal jeg bage noget med banan, og han er en meget meget glad mand.
Nutella frostingen er for min egen glædes skyld 😉
Banan Cupcakes:
12 stk
150 g smør, stuetempereret
150 g sukker
1 spsk vaniljeekstrakt
2 æg
3 modne bananer
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
100 g chokolade, hakket
Nutella Frosting:
200 g smør, stuetempereret
100 g Nutella el. anden chokoladecreme
450 g flormelis, sigtet
2 spsk kakao
2 spsk mælk
Fremgangsmåde:
Cupcakes:
Forvarm ovn til 180 grader.
Pisk smør, sukker og vaniljeekstrakt, til det er lyst og luftigt. Pisk æggene i, ét ad gangen.
Mos bananerne med en gaffel og pisk bananerne i dejen.
Sigt mel og bagepulver og vend det i dejen med en dejskraber. Vend den hakkede chokolade i. Fordel dejen i forme og bag i ca. 20 min, i den forvarmede ovn.
Lad kagerne køle helt inden de frostes.
Frosting:
Når cupcakesne er afkølede laves frostingen.
Pisk smørret i ca. 5 min til det er helt lyst og luftigt.
Tilsæt Nutellaen og pisk det med til det er godt blandet. Sigt flormelis og kakao sammen og tilsæt det lidt ad gangen til Nutellasmøren.
Tilsæt mælk og pisk blandingen godt, til den er ensartet.
Kom frostingen i en sprøjtepose med en Wilton 1M tyl og frost cupcakesne.
Jeg kan ikke rigtig læse mig til hvor meget chokolade der skal i og hvornår det skal tilsættes?☺
100 g og tlsættes til sidst når dejen er færdig 🙂 der var åbenbart en fejl i upload, så det skulle gerne stå der nu. Vh Sine
Kan det hele laves dagen før, hvis de står i køleskabet natten over, eller skal frosting først på om morgenen?
sagtens 🙂