Cremede ispinde med friske hindbær
Så er det den første officielle sommerdag ifølge kalenderen, og jeg må sige at vejret lever op til det! Derfor får i nu opskriften på de nemmeste ispinde!
Ja det her ispinde er simpelthen så nemme, er cremede, friske og simpelthen for lækre!
Jeg kommer desværre ikke så meget i køkkenet som jeg gerne ville pt. Da jeg står meget med lillemanden selv, kæresten er nemlig i eksamensperiode. MEN, det vender snart 🙂 wuhuu!
Ispinde:
16-20 små is
0,5 L. piskefløde
1 ds. kondenseret mælk
1 stang polynesisk vanilje
200 g friske hindbær
300 g mælkechokolade, god kvalitet
hindbærstøv, knust marengs og frysetørret hindbær
Redskaber:
Silikone isforme
Ispinde
Fremgangsmåde:
Kom fløde og den kondenseret mælk i fryseren i 15-20 min så det er rigtig koldt.
Hæld den kondenseret mælk i røremaskinen med piskeriset på og pisk i 5 minutter. Hæld den kolde fløde op til den kondenseret mælk og pisk med til det er godt tyknet. Imens det pisker skrabes kornene ud af vaniljestangen og vaniljekornene kommes op i massen og piskes med til sidst.
Rens hindbærrene og mos dem let med en gaffel. Vend dem herefter i is-massen.
Fordel is-massen i formene og frys. (er der ekstra, kom i beholder og frys)
Når ispindene er helt frosne, smeltes chokoladen og ispindene tages forsigtigt ud af formene. Dyp nu i den smeltede chokolade og dunk overskydende chokolade af. Pynt hurtigt med knust marengs, hindbærstøv eller frysetørrede hindbær.
Kom i fryseren til de skal serveres. Mums!