Blondies med karamelliseret chokolade og hindbær
Er du ligesom jeg, stor fan af alt snasket – så er denne fantastisk!
En dessert går aldrig galt i byen, når den indeholder en blondie eller en brownie. Og topper man den med en god klat vaniljeis så bliver det i min bog ikke meget bedre!
Med brownies (og blondies) er det vigtigt at man ikke overpisker tingene! Ellers bliver det kompakt og mere kage-lignende, end fudgy! Så vær forsigtigt når du blander tingene sammen.
Husk endelig at jeg altid elsker at se jeres kreationer på Instagram. #cupcakesbysine og tag @cupcakedelightsbysine.
Blondies med karamelliseret chokolade og hindbær
9 stykker
170 g smør, smeltet
225 g brun farin
1 tsk vaniljepaste
1 stort æg
210 g kagemel (alm. hvedemel kan også bruges)
150 g GOLD chokolade, Callebaut (eller andet karamelliseret chokolade)
50 g frosne hindbær
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 160 grader. Beklæd en 20×20 cm form med bagepapir.
I en stor skål piskes sukker og smeltet smør forsigtigt sammen. Tilføj vaniljen og rør det i.
Tilføj ægget og pisk til det er inkoorpereret. Bland mel og chokoladestykker i dejen. Fold forsigtigt de frosne hindbær i dejen.
Hæld dejen op i den forberedte form og glat toppen med en paletkniv.
Bag blondien i ca. 30 minutter eller indtil den er gylden i kanterne og en tandstik kommer ud med fugtige krummer.
Lad den blive i formen mens den køler fuldstændig ned. Skær ud i stykker og server den, helst lun, med en kugle vaniljeis.
Indlægget indeholder reklame og/eller affiliate links.